додому Новини Кримінал Поліція затримала черкащан, які збували наркотики (ВІДЕО)

Поліція затримала черкащан, які збували наркотики (ВІДЕО)

0

Правоохоронці затримали шістьох черкащан, які займалась збутом наркотиків. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

За інформацією поліції, черкащани віком від 32 до 38 років збували наркотичні засоби та психотропи на території області.

Під час обшуків правоохоронці вилучили близько 200 грамів подрібненої наркотичної речовини зеленого кольору, близько 650 грамів порошкоподібної наркотичної речовини білого та рожевого кольорів, понад 70 зіп-пакетів із залишками порошкоподібної наркотичної речовини.

Крім того, забрали 24 патрони, гроші, пристрої для куріння, пристрій для подрібнення речовини рослинного походження, електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, фасувальні пакети та ложки.

Трьох фігурантів затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Одному з них слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ще одному затриманому оголошено про підозру – за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Йому обиратимуть запобіжний захід.

Зараз вирішують питання щодо оголошення про підозру іншим фігурантам у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу.

Відео ГУНП:

Як повідомляв сайт vikka.ua, у ДТП на Уманщині зіткнулися дві вантажівки й легковики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version