НовиниЧеркащинаНа вихідні у Черкаській області дощитиме

На вихідні у Черкаській області дощитиме

-

- Advertisment -

Аномально тепла погода на Черкащині утримається щонайменше до кінця поточного тижня. На вихідних очікуються дощі та пориви вітру. Повідомляє керівник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань

снігопади на Черкащині

Температурний фон жовтневий – 11° тепла, а це на 6° вище за норму. Аномалія – під кінець осені набухають бруньки та розквітають квіти. Причина надзвичайно теплої погоди у регіоні – висока активність атлантичних циклонів. Після вчорашніх дощів, загальною кількістю 4-11 мм, сьогодні до формування погоди приступив антициклон «YVE». Атмосферний тиск зростає, що вказує на стабілізацію погодних умов. 

9 та 10 листопада переважатиме комфортна та суха погода, яка сприятиме польовим, господарським та будівельним роботам. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла.

11 листопада все зміниться. До нашого регіону надійде вже четвертий з початку місяця циклон, який проявить себе затяжними осінніми дощами, більш інтенсивними вночі та вранці у неділю.

Всього за вихідні чекаємо до 25 мм вологи, а це більше половини місячної норми. У неділю вітер посилиться до небезпечних 17-22 м/с, можливі окремі грози. Циклонічний вихор закине нову порцію добре прогрітого повітря, вночі 5-10° тепла, вдень 8-13°.

За прогностичними розрахунками у понеділок, 13 листопада, опади припиняться, температура знизиться на 2-4°: вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла.

Читайте також:

На Звенигородщині молода матір отримала підозру за побиття немовляти 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видавали корм для тварин, яких вивезли з-під обстрілів (ВІДЕО)

На площі біля одного з черкаських торгових центрів видавали корм для тварин - переселенців. Акція реалізована за підтримки міжнародної...

«Якщо підтвердиться, то буде звільнений»: мер Кам’янки прокоментував ніби наявність громадянства рф у секретаря

Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x