додому Новини Черкащина Погода на Черкащині 28 січня: дощ із снігом

Погода на Черкащині 28 січня: дощ із снігом

0

У п’ятницю, 28 січня, на Черкащині прогнозують похмуру погоду, подекуди з опадами. Про це повідомляє «Синоптик».

У Черкасах протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі піде дрібний сніг, який вранці посилиться. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температура повітря – від 0° до +3°.

У Золотоноші хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі піде дрібний сніг, який вранці посилиться. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температура повітря – від –1° до +3°.

У Звенигородці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується сніг, ввечері – дощ зі снігом. Температура повітря – від –1° до +1°.

З ранку до самого вечора в Умані небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний сніг вранці посилиться і стихне лише у середині дня. Ввечері очікується дощ зі снігом. Температура повітря – від –1° до +2°.

Народний прогноз погоди:

28 січня вшановують пам’ять преподобного Павла Тивейського та Іоанна Кущника. У минулі часи була така приказка: “Петро-Павло дня добавив”, що вказувало на збільшення світлової частини дня. У давнину, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали. Сніговий буран вдень на Павла передвіщав міцний мороз вночі.

Читайте також прогноз погоди в Черкаській області на найближчі кілька днів.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version