НовиниЧеркасиНа Черкащині за добу медики виїжджали на сім ДТП 

На Черкащині за добу медики виїжджали на сім ДТП 

-

- Advertisment -

Машини в кюветах, пішоходи, які потрапили під колеса та зіткнення автомобілів. На Черкащині за попередню добу медики екстренки виїздили надавати допомогу травмованим у семи аваріях. Про це повідомляє Ірина Назарок, речниця КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

Про першу аварію на вулиці Смілянській у Черкасах диспетчеру екстренки повідомили о 19:19. На місці події працювали дві бригади швидкої. Медики оглянули двох водіїв, госпіталізації вони не потребували. До Третьої черкаської міської лікарні доправили пасажирку одного з автомобілів. У 39-річної жінки попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій тім’яної ділянки голови.

Близько 12-ї години у Смілі на вулиці Трипільській не розминулись дві автівки. Допомоги медиків потребував один чоловік. Пацієнта 60-ти років доправили до Смілянської міської лікарні, попередньо виявивши у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна.

О 13-тій годині швидку викликали на блокпост неподалік Сміли, повідомивши, що допомоги медиків там потребують жінка та дитина після ДТП. Як виявилось, жінка із сином їхали із сусідньої області і їхнє авто злетіло на обочину, ударившись об дерево. Небайдужі допомогли повернути автівку на дорогу і жінка спробувала продовжити шлях. Але стало зле, тому звернулись за допомогою. Пацієнтку 34-ї років та хлопчика 10-ти років доправили до Смілянської міської лікарні.

Близько 15-ї години неподалік села Михайлівка, що на Кам’янщині, легковик злетів у кювет (фото). Медики надали допомогу на місці події 42-річній жінці та доправили її до Кам’янської ЦРЛ. Попередньо у пацієнтки діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.

О 15:40 надійшов виклик, що дорогою між селами Багачівка та Княжа автівка злетіла в кювет та перекинулась. Допомоги медиків потребували два чоловіки 39-ти років. Їх доправили до Звенигородської ЦРЛ зі закритими черепно-мозковими травмами та забоями.

О 16:13 диспетчер прийняла виклик, що на перехресті вулиць Надпільна та Подолинського в Черкасах під колеса автівки втрапила дитина. Медики надали допомогу 13-річній дівчині та доправили її до Черкаської обласної дитячої лікарні, попередньо діагностувавши забій стегна.

Вже о 16:48 надійшов ще один виклик, що автомобіль збив жінку. Сталося це на вулиці Сумгаїтська. За дві хвилини медики вже надавали допомогу 51-річній пацієнтці. Її госпіталізували до Третьої черкаської міської лікарні. Попередньо у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та травму органів черевної порожнини.

Читайте також: 

Черкащан попереджають про складні погодні умови

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x