додому Новини Безпека На Черкащині небачена повінь: на місцях працюють рятувальники

На Черкащині небачена повінь: на місцях працюють рятувальники

0
повінь карта

На Черкащині триває повінь: затоплені деякі села уздовж Кременчуцького водосховища у Черкаському та Золотоніському районах. Рятувальники ДСНС працюють на місцях, моніторять ситуацію.

повінь карта

За повідомленням Українського гідрометцентру, протягом 19-20 квітня утримується затоплення заплавних територій та відмічається часткове затоплення прируслових територій у ряді прирічкових населених пунктів на Кременчуцькому, Кам’янському, Дніпровському водосховищах у Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській обл. (ІІІ рівень небезпеки – червоний).

повінь паводок

Як повідомила в ефірі 5 каналу Юлія Норовкова, речниця Управління ДСНС У Черкаській області, на Черкащині від повені найбільше постраждало село Хрещатик, зараз там розгорнутий намет, чергують рятувальники, водолази. Евакуйовано 18 осіб. Є люди, які відмовляються від евакуації. Їм підвозять їжу, воду, медикаменти. Більшість тих, хто лишився, мають власні човни.

Рятувальники спільно з поліцією проводять моніторинг територій на узбережжях, які можуть постраждати внаслідок підйому води. Зони заводнення обстежують на катерах і за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Читайте також:

Черкаський синоптик радить обробити плодові дерева і готуватися до нових дощів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version