НовиниБезпекаМинулої доби в Україну повернулося майже 17 тисяч громадян

Минулої доби в Україну повернулося майже 17 тисяч громадян

-

- Advertisment -

До України за останню добу прибуло майже 17 тисяч українців, більшість із яких — чоловіки, які готові захищати Батьківщину. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Загалом за добу 20 березня державний кордон України з ЄС та Молдовою перетнули понад 66 тисяч осіб та майже 14 тисяч транспортних засобів. Протягом декількох останніх днів пасажиропотік на західній ділянці кордону залишається сталим.

За цей час з України вибули майже 47 тисяч осіб. Понад 30 тисяч із них перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Наразі майже на усіх напрямках відсутні черги пішоходів і транспортних засобів. Також рекомендуємо для перетину кордону до ЄС обирати пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова.

Повернулося до України за минулу добу майже 20 тисяч осіб. Майже 17 тисяч з них – українці, більшість із яких — чоловіки, що повернулися задля захисту Батьківщини.

Загалом із початку відкритої збройної агресії до України повернулися понад 351 тисяча наших земляків.

Завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) рекомендують відстежувати на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Дані оновлюють кожні дві години.

Усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють цілодобово. Крім оформлення людей і транспорту, прикордонники спільно з митниками здійснюють також пропуск гуманітарної допомоги для українського війська та наших співвітчизників. За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 601 транспортний засіб з гуманітарними вантажами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x