додому Новини Безпека Минулого вечора на Черкащині сталося три ДТП. Є травмовані (ФОТО)

Минулого вечора на Черкащині сталося три ДТП. Є травмовані (ФОТО)

0

За вчорашній вечір на Черкащині медики надавали допомогу травмованим у трьох ДТП. Про це повідомила речниця сектору комунікації Обласного центру екстреної меддопомоги й медицини катастроф Ірина Назарок.

На дорозі між Городищем і Валявою не розминулися легковик та автобус. В останньому пасажирів не було. Виклик надійшов о 16:42. На місці події медики надали допомогу 65-річному пасажирові легковика, у якого — забій грудної клітки. Від госпіталізації він відмовився.

У Балаклеї, що на Смілянщині, близької 17-ї години зіштовхнулися чотири автівки. До місця події виїхали дві бригади «екстренки». На вулиці Центральній медики надали допомогу учасникам аварії.

До Смілянської міської лікарні доправили 32-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм коліна. До Смілянської ЦРЛ доправили 30-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.

На Золотоніщині на виїзді із села Нова Дмитрівка близько 19-ї вечора автомобіль в’їхав у бетонну плиту. Медики надавали допомогу 30-річній жінці із забоями. Госпіталізації вона не потребувала.

Читайте також: На Черкащині розшукали чоловіка, який скоїв смертельну ДТП і втік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version