НовиниЧеркащина«За тиждень рівень злочинності в Україні знизився на 15%»,...

«За тиждень рівень злочинності в Україні знизився на 15%», – голова Нацполіції

-

- Advertisment -

Рівень злочинності в Україні минулого тижня знизився в середньому на 15%. Такі зміни пов’язують із посиленим режимом служби працівників поліції, який продовжили до 26 лютого. Про це повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Раніше посилений режим запровадили на термін з 14 до 19 лютого. Тепер він триватиме ще тиждень. Таке рішення запровадили з огляду на «складний період активної фази гібридної війни проти України».

– Поліція працює єдиним механізмом з іншими правоохоронними органами, щоб протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні, – повідомив очільник Нацполіції.

Як розповів Клименко, минулими вихідними поліція разом із Нацгвардією посилили охорону та пропускний режим на території зони ЧАЕС. Також близько 2 тисяч поліціянтів охороняють 245 об’єктів критичної інфраструктури в державі.

– Звісно, посилений режим несення служби – це велике навантаження для поліцейських. І ми намагаємося скорегувати графіки чергувань так, щоб у них був час на відпочинок, – сказав Ігор клименко.

Керівник Нацполіції запевнив, що кожен поліцейський розуміє важливість своєї служби та сумлінно виконує обов’язки заради спокою і правопорядку всередині країни. Він повідомив, що за підсумками роботи в посиленому режимі минулого тижня рівень злочинності в Україні знизився в середньому на 15%.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах створили мапу пунктів евакуації населення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x