НовиниЧеркащина«За тиждень рівень злочинності в Україні знизився на 15%»,...

«За тиждень рівень злочинності в Україні знизився на 15%», – голова Нацполіції

-

- Advertisment -

Рівень злочинності в Україні минулого тижня знизився в середньому на 15%. Такі зміни пов’язують із посиленим режимом служби працівників поліції, який продовжили до 26 лютого. Про це повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Раніше посилений режим запровадили на термін з 14 до 19 лютого. Тепер він триватиме ще тиждень. Таке рішення запровадили з огляду на «складний період активної фази гібридної війни проти України».

– Поліція працює єдиним механізмом з іншими правоохоронними органами, щоб протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні, – повідомив очільник Нацполіції.

Як розповів Клименко, минулими вихідними поліція разом із Нацгвардією посилили охорону та пропускний режим на території зони ЧАЕС. Також близько 2 тисяч поліціянтів охороняють 245 об’єктів критичної інфраструктури в державі.

– Звісно, посилений режим несення служби – це велике навантаження для поліцейських. І ми намагаємося скорегувати графіки чергувань так, щоб у них був час на відпочинок, – сказав Ігор клименко.

Керівник Нацполіції запевнив, що кожен поліцейський розуміє важливість своєї служби та сумлінно виконує обов’язки заради спокою і правопорядку всередині країни. Він повідомив, що за підсумками роботи в посиленому режимі минулого тижня рівень злочинності в Україні знизився в середньому на 15%.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах створили мапу пунктів евакуації населення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x