НовиниЧеркащина«Черкасиобленерго»: де дізнатися про графік аварійних відключень

«Черкасиобленерго»: де дізнатися про графік аварійних відключень

-

- Advertisment -

У Черкаській області застосовано графіки аварійних відключень (ГАВ). Про час закінчення буде сповіщено додатково. Соціально значимі об’єкти області відключатися від електроживлення не будуть. Місто Черкаси та районні центри області залишатимуться зі світлом. Про це інформує пресслужба «Черкасиобленерго».

Вони просять жителів області із розумінням поставитися до вжитих заходів, спрямованих на збереження енергосистеми України.

Додаткову інформацію про графіки аварійних відключень (ГАВ) можна дізнатися за допомогою паблік акаунту Viber, чат-боту Telegram і особистого кабінету споживача (детальніше за посиланням).

В «Черкасиобленерго» нагадують, у зв’язку з агресією російської федерації та великою кількістю ракетних обстрілів по об’єктах інфраструктури електроенергетики в об’єднаній енергосистемі України виник дефіцит генерованої потужності. З метою балансування роботи енергосистеми України, відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго» у деяких областях країни застосовано графіки аварійних відключень.

Також енергетики просять усіх громадян мінімізувати використання енергоємних електроприладів з 17:00 до 22:00 години, аби зменшити навантаження на електромережі. При використанні енергоємного електроприладу, усі інші електроприлади мають буди вимкнені.Такі дії допоможуть профільним службам якнайшвидше ліквідувати наслідки обстрілів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x