Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанам підвищать пенсії: кому і на скільки? (ВІДЕО)

Черкащанам підвищать пенсії: кому і на скільки? (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На Черкащині завершили перерахунок пенсії понад 38 тисячам працюючих пенсіонерів. Про це розповів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександр Супряга на брифінгу в медіацентрі ОВА.

За його словами, органи Пенсійного фонду щороку з 1 квітня без додаткового звернення громадян проводять перерахунок пенсії тим особам, які після призначення пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули права на проведення перерахунку.

Право на такий перерахунок пенсії мають всі офіційно працюючі пенсіонери кожні два роки, – додав він. – Оскільки страхувальники подавали звіти про сплату єдиного соціального внеску за І квартал 2024 року до 10 травня, перерахунок працюючим пенсіонерам проведено у травні. Тож пенсію у підвищеному розмірі жителі Черкащини отримають у червні з доплатою за квітень і травень.

Середній розмір підвищення пенсії після перерахунку по стажу – 75,84 грн, по стажу та заробітній платі – 192,77 грн. Додаткові витрати на виплату пенсії становлять 3 357 грн на місяць.

Під час перерахунку враховували страховий стаж, набутий після призначення пенсії, або – за доцільності – стаж та заробітну плату, набуті після призначення пенсії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x