НовиниЧеркащинаБіля Звенигородки продовжують ремонт обходу міста

Біля Звенигородки продовжують ремонт обходу міста

-

- Advertisment -

Біля Звенигородки продовжують відновлювати обхід міста на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань протяжністю 12,5 км. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

Триває відновлення двох штучних споруд на цій ділянці – мосту через річку Гнилий Тікич та шляхопроводу на перетині автодоріг Н-16 та Р-04.

Підрядна організація завершила роботи із влаштування монолітної залізобетонної плити на мосту через річку Гнилий Тікич. Розпочали облаштовувати перильне огородження, бордюри та тротуари.

Окрім того, підрядна організація на мосту, під час влаштування водовідведення, встановить очисні споруди з масловловлюючими фільтрами та забетонує конуси мосту.

На шляхопроводі на перетині автодоріг Н-16 та Р-04 завершується влаштування бар’єрного та перильного огородження. Розпочалися роботи із влаштування водовідведення та бетонування конусів штучної споруди.

Загальна довжина двох штучних споруд, що ремонтуються на обході міста Звенигородка на автодорозі Н-16, становить 134 метри. Ремонт ділянки автодороги Н-16, як і мосту через річку Гнилий Тікич та шляхопроводу, останній ремонт проводився ще до незалежності України, понад 40 років тому.

Автодорога державного значення Н-16 – транспортна артерія Черкащини, маршрут, який пролягає через всю область зі сходу на захід, з’єднує лівобережну частину області із західною. Починається від Золотоноші і проходить через Черкаси, Смілу, Шполу, Звенигородку, Тальне та Умань.

Ремонт автодороги Н-16, у рамках програми Президента України «Велике Будівництво», закінчиться у 2022 році ремонтом останньої ділянки – обхід села Білозір’я.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині зафіксували понад 1100 випадків COVID-19.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x