НовиниБезпекаУ Смілі зносять зруйновані ракетним ударом будинки

У Смілі зносять зруйновані ракетним ударом будинки

-

- Advertisment -

3 січня у мікрорайоні Гречківка у місті Сміла працює важка техніка. Наразі 8 будинків визначені під знесення. За тиждень буде повністю зачищена територія від залишків російською ракетою зруйнованих споруд. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко

Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Будівельники вже починають складати кошториси по відбудові кожного житлового будинку. Яким будинок був, в таких межах його будуть і споруджувати. Всі надвірні і господарські споруди допоможемо власникам занести через Дію у програму єВідновлення. На їх будівництво сміляни отримають кошти із держбюджету.

facebook.com/serhii.ananko

Деревина, плівка і шифер надаються в усі домоволодіння, що потребують відновлення. Більше 30-ти дахів вже перекрито. Загалом 100 домоволодінь визначені як пошкоджені. Наразі одночасно 12 бригад працює над відновленням дахів. Крім смілян допомагають люди із Степанківської ОТГ, Корсунь-Шевченківської ОТГ, Черкаського району та релігійні організації. За це їм щира подяка. Волонтери взялись за відновлення вікон у будинках, де їх повибивало вибуховою хвилею. Вже проводять заміри, визначають потреби.

Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Гаряче харчування всім, хто працює на ремонтних та демонтажних роботах, взялись забезпечувати освітяни Сміли. Кожного дня різні заклади освіти розгортають свою польову кухню.

facebook.com/serhii.ananko
Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Завтра сесія Смілянської міської ради планує з резервного фонду бюджету Сміли виділити 10 млн грн на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту будинків мешканців Гречківки.

Нагадаємо, російська ракета 29 грудня пошкодила понад сотню приватних будинків у Смілі. Одна з постраждалих померла наступного дня у лікарні. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x