додому Новини Черкащина Заслужений майстер спорту України став спортсменом місяця на Черкащині

Заслужений майстер спорту України став спортсменом місяця на Черкащині

0
358
У Черкасах цього тижня

Стрілець Сергій Куліш став кращим спортсменом місяця на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Черкаській області.

У Черкасах цього тижня

Нагороду кращого спортсмена місяця за його виступи на всенаціональному та міжнародному рівнях вручає експертна комісія, призначена Національним олімпійським комітетом України в Черкаській області. За вересень 2023 року троє атлетів боролися за звання кращого: веслувальниця Валерія Шарова, велоспортсменка Ганна Позднякова та стрілець Сергій Куліш. За загальним результатом переможцем цього місяця став Сергій Куліш. Він отримав звання кращого спортсмена вересня-2023 на Черкащині та грошову премію від олімпійського осередку.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш виступав на відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби з олімпійських вправ в місті Вінниця. Він переміг у вправах МГ-5 та ГП-6, а також посів друге місце у вправі ГП-мікст. Сергій отримав загальний результат 850 очок та тренується під керівництвом Віктора Нагнія.

Майстер спорту України Валерія Шарова брала участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років в місті Умань. Вона виборола золото та срібло у декількох видах змагань, набравши загалом 725 очок. Валерія тренується під керівництвом Олексія Іванова.

Кандидат у майстри спорту України Ганна Позднякова брала участь у кількох велосипедних змаганнях. Вона виборола золото та срібло на чемпіонаті України, а також декілька других та третіх місць на інших змаганнях. Загальний результат Ганни – 642,5 очок. Тренером спортсменки є Віталій Степаненко.

Читайте також:

Чигиринські боксери вибороли звання чемпіонів області

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x