НовиниБезпекаУ Смілі зносять зруйновані ракетним ударом будинки

У Смілі зносять зруйновані ракетним ударом будинки

-

- Advertisment -

3 січня у мікрорайоні Гречківка у місті Сміла працює важка техніка. Наразі 8 будинків визначені під знесення. За тиждень буде повністю зачищена територія від залишків російською ракетою зруйнованих споруд. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко

Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Будівельники вже починають складати кошториси по відбудові кожного житлового будинку. Яким будинок був, в таких межах його будуть і споруджувати. Всі надвірні і господарські споруди допоможемо власникам занести через Дію у програму єВідновлення. На їх будівництво сміляни отримають кошти із держбюджету.

facebook.com/serhii.ananko

Деревина, плівка і шифер надаються в усі домоволодіння, що потребують відновлення. Більше 30-ти дахів вже перекрито. Загалом 100 домоволодінь визначені як пошкоджені. Наразі одночасно 12 бригад працює над відновленням дахів. Крім смілян допомагають люди із Степанківської ОТГ, Корсунь-Шевченківської ОТГ, Черкаського району та релігійні організації. За це їм щира подяка. Волонтери взялись за відновлення вікон у будинках, де їх повибивало вибуховою хвилею. Вже проводять заміри, визначають потреби.

Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Гаряче харчування всім, хто працює на ремонтних та демонтажних роботах, взялись забезпечувати освітяни Сміли. Кожного дня різні заклади освіти розгортають свою польову кухню.

facebook.com/serhii.ananko
Сміла
facebook.com/serhii.ananko

Завтра сесія Смілянської міської ради планує з резервного фонду бюджету Сміли виділити 10 млн грн на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту будинків мешканців Гречківки.

Нагадаємо, російська ракета 29 грудня пошкодила понад сотню приватних будинків у Смілі. Одна з постраждалих померла наступного дня у лікарні. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x