НовиниЧеркасець зберігав вдома велику партію амфетаміну (ФОТО, ВІДЕО)

Черкасець зберігав вдома велику партію амфетаміну (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Правоохоронці виявили у черкащанина значну кількість наркотичного засобу амфетамін. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

Під час обходу одного із дворів міліціонери помітили чоловіка, який викинув на тротуар пакетик з невідомою речовиною та швидко а пішов у протилежну від дільничних інспекторів.

Правоохоронці хатримали 34-річного черкащанина, який неодноразово відбував покарання за зберігання і збут наркотиків. Під час огляду в його квартирі в кухні на столі правоохоронці знайшли маленькі ваги, поліетиленові пакети малого розміру та 2 тисячі гривень. У холодильнику на одній із поличок було виявлено пакет з білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Загалом вартість виявленої отрути на чорному ринку становить близько 6 тисяч гривень.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

За словами начальника Соснівського райвідділу міліції Василя Іржавського, слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Виявлену порошкоподібну речовину вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Черкаській області. Наразі слідство встановлює, звідки насправді чоловік взяв наркотик та з якою метою його зберігав.

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x