додому Новини Черкаси Черкасець затанцював стриптиз у центрі міста (Відео)

Черкасець затанцював стриптиз у центрі міста (Відео)

0
провокація

Інтерв’ю з першим стриптизером Черкас та еротичний танець до Дня Незалежності в прямому ефірі. Відомий журналіст Валентин Чернявський у першому випуску «Провокації» розіграв молодого черкасця.

За легендою, серед вулиці Валентину Чернявському знадобилася термінова допомога звичайного перехожого. Оскільки його співрозмовник не встиг прийти, а вже за кілька секунд потрібно вийти в прямий ефір. Підсобити журналісту погодився черкасець Олег (ім’я вигадане). Молодик вже «в прямому ефірі» дізнався, що має стати «першим стриптизером Черкас» та затанцювати еротичний танець.

Як відреагував черкасець на прохання у «прямому ефірі»? Чи підіграв Олег журналісту та чи виконав танець? Дивіться вже сьогодні, 8 вересня, о 20:05 на телеканалі «ВІККА» гучне повернення легендарної програми «Провокація».

Цей проект був одним із найулюбленіших на телеканалі «ВІККА». Тому ми вирішили повернути його. Нові жарти, «зіркові» герої та палкі інтриги, відтепер щосереди на телеканалі «ВІККА».

«Ми ставимо перед собою амбітні цілі і дуже раді, що в їх реалізації нам є кому допомогти. З великою приємністю заявляємо, що Валентин Чернявський влився в нашу команду та відроджує проект «Провокація». На цьому ми не спиняємося і ще приємно подивуємо черкащан новими проектами. Частина з них будуть відродженими, а інші – новими. Тому просимо усіх уважно стежити за нашими ефірами та анонсами», – говорить генеральна директорка ТРК «ВІККА» Тетяна Очеретяна.

Також підписуйтеся на наш канал в YouTube (натискайте дзвіночок, щоб першими переглянути найгарячіші новини), у Facebook та Instagram.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version