НовиниЧеркащинаЧеркасець, якого затримали за водіння без прав, поскаржився до...

Черкасець, якого затримали за водіння без прав, поскаржився до прокуратури (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкасець, який чинив опір при затриманні та був оштрафований за водіння без прав, поскаржився до прокуратури на поліцейських. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.

Патрулюючи місто, опівночі на вулиці Чигиринській правоохоронці помітили автівку, що рухалася з технічними несправностями. Коли поліцейські подали сигнал водію зупинитися, він його проігнорував. Правоохоронці переслідували машину, поки вона не зупинилася біля одного з дворів по вулиці Надпільній.

Під час спілкування з патрульними чоловік зухвало та агресивно себе поводив, не виконував вимоги інспекторів та намагався з ними побитися. На місце події було викликано ще один екіпаж патрульних, які допомогли заспокоїти порушника.

Чоловік зізнався у правопорушенні, повідомив, що скарг до працівників поліції немає і йому вручили постанову за керування транспортним засобом без відповідних документів. Вже після інциденту чоловік почав заявляти, що є учасником бойових дій, має інвалідність і хвору 7-річну дитину, яка на першу годину ночі була вдома сама.

За два тижні після інциденту громадянин заявив до прокуратури про побиття. Зараз дії, пов'язані з активним опором працівникам поліції, також перевіряють слідчі Черкаського відділку поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом місяця на Черкащині виявили понад дві сотні нетверезих водіїв.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x