НовиниКриміналЧеркасець, який розчленував дружину, намагався убити себе (відео)

Черкасець, який розчленував дружину, намагався убити себе (відео)

-

- Advertisment -

У Києві сталося жорстоке вбивство у сім’ї з Черкас. Чоловік завдав дружині близько 15 ударів ножем, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру. Оперативники затримали підозрюваного уже в Черкасах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Днями до поліції Києва звернувся місцевий мешканець. Чоловік виявив у квартирі свого родича, що розташована у будинку  на проспекті Правди, фрагменти тіла жінки.

На виклик виїжджали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, криміналістична лабораторія, кінолог та судово-медичний експерт.

расчлененка київ
kyiv.npu.gov.ua

Під час невідкладного обшуку слідчі виявили фрагменти тіла 40-річної уродженки Черкаської області. До злочину виявився причетний її 35-річний чоловік. Подружжя часто сварилося, тож під час чергового  з’ясування стосунків чоловік накинувся із ножем на дружину: бив у  живіт та груди. Після цього розчленував її тіло та поклав фрагменти у морозильну камеру. Ще близько тижня фігурант жив у цій квартирі, але згодом виїхав у місто Черкаси.

расчлененка київ
kyiv.npu.gov.ua

«За нашим орієнтуванням правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили», –зазначив начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із Подільською окружною прокуратурою міста Києва слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляла vikka.ua, черкасця вивели під руки з пункту вакцинації

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анастасія
Анастасія
2 років тому
Рейтинг статті :
     

Що це взагалі за родина?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x