НовиниЧеркащинаЧеркасець створив обкладинку для нового альбому Елтона Джона

Черкасець створив обкладинку для нового альбому Елтона Джона

-

- Advertisment -

Наступного тижня, 6 квітня, відомий британський музикант Елтон Джон випустить компіляцію під назвою "Revamp & Restoration". Це два диски із записами каверів пісень сера Джона у виконанні різних знаменитостей. Серед гостей Сем Сміт, репер Logic, The Killers, Ед Ширан, Леді Гага, Coldplay, Pink і багато інших. Реліз приурочено до прощального туру музиканта, який триватиме три роки.

Цікаво, що обкладинку для "Revamp" створив художник із України Василь Колотуша, пише karabas.live. Художнику 27 років і живе він у Черкасах. Обкладинка виконана в жанрі "Неон", в якому автор працює з 2014 року.

Василь Колотуша розповів виданню Don’t Fake Take, що на нього вийшли зі Studio Fury – лондонської студії дизайну, яка співпрацює з Universal Music. Саме на цьому лейблі випускається Елтон Джон. Черкасцю запропонували проілюструвати обкладинку. Всього було створено сім картинок.

За словами Колотуші, ідея, яку він втілював, належить студії й клієнту. У менеджменту було чітке бачення того, що вони хочуть побачити в підсумку, тому все пройшло без проблем. Він зазначив, що роботу йому запропонували через те, що він зробив багато портретів у такому жанрі.

"Альбом є новим баченням пісень Елтона Джона через призму виконання молодими артистами, і студія хотіла отримати revamped-відчуття альбому, тому вони вирішили, що портрет у неоні найкраще впишеться в концепію", – розповів Василь Колотуша.

Як повідомляв сайт vikka.ua, художницю з Черкащини вдруге визнали однією з найкращих у світі.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x