НовиниЧеркащинаЧеркасець став прототипом головного героя фільму "Мої думки тихі"

Черкасець став прототипом головного героя фільму "Мої думки тихі"

-

- Advertisment -

Історія, яка лягла в основу стрічки Антоніо Лукіча "Мої думки тихі", почалася з Черкас. А прототипом головного героя стрічки Вадима був черкасець Дмитро Кравченко. Про це у соцмережі повідомила мати хлопця Ольга Пух.

Жінка розповідає, що фільм базується на реальних подіях: її син Дмитро, звукорежисер, а в той час – фрілансер, записував звуки для закордонного створювача фонотеки. І ось, коли черга дійшла до запису звуків тварин, Дмитро вирушив до рідних Черкас, а потім з батьком поїхав до села, щоб записати "розмови тварин".

За словами Ольги, часто траплялися кумедні випадки, особливо коли вони намагалися "розговорити" тварин. Найголоснішими видалися домашні собаки, які до запису мирно товаришували, а тепер при погляді один на одного починають навіжено гавкати.

"У моєї подруги була папужка Маша. Вона теж без причини не шуміла і треба було її спровокувати і розізлити, щоб змусити звучати. Цей сюжет дуже перекручений увійшов у фільм. Нічого спільного з реальністю не було, просто фантазія сценариста обіграла сцену з папугою", – повідомила черкащанка.

Потім були поїздки в село і запис голосів тварин: корів, які за замовленням не мукали, свиней, індиків, гусей, курей, овець, кіз та інших.

"Треба ж, із якої простої історії народився цілий фільм "Мої думки тихі" талантом режисера Антоніо Лукіча. А Діма був композитором і звукорежисером цього фільму", – написала мама Дмитра Кравченка.

Режисер стрічки Антоніо Лукіч журналістам сайту "comma" розповідав, що трек "Мелодія будильника", який став популярним після прем’єри стрічки, написав до "Мої думки тихі" його друг, звукорежисер і композитор Дмитро Кравченко.

"Один трек для фільму написав мій друг, якого я вже згадував — звукорежисер і композитор Діма Кравченко. Я дуже хотів, аби його музика звучала у фільмі, бо Діма є прототипом нашого героя. В основу сценарію "Мої думки тихі" лягла його історія про те, як на фрілансі він отримав замовлення записати звуки тварин української фауни і разом із батьком вирушив у експедицію по Черкаській області у пошуках цих звуків. Для фільму Діма написав "Мелодію будильника", під яку прокидається герой у одній зі сцен. І я не збрешу, якщо скажу, що після європейських прем’єр багато хто питав саме про неї, хотіли послухати", – підкреслив режисер.

Як повідомляв сайт vikka.ua, президент присвоїв двом черкащанам почесні звання.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x