НовиниЧеркасцям за півціни пропонують вберегти своє житло від крадіїв...

Черкасцям за півціни пропонують вберегти своє житло від крадіїв (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Україні стартувала Всеукраїнська соціальна акція "Квартира під охорону 2015". Адже влітку, у період відпусток, зростає кількість квартирних крадіжок.

Про умови акції розповів заступник начальника Управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області Сергій Щербина.

З 1 по 15 червня 2015 року проводиться акція "Квартира під охорону". У цей період буде діяти 50 % знижка на проведення монтажних робіт з обладнання засобами охоронної сигналізації квартир. Середня місячна вартість послуг коливається в межах від 100 до 200 гривень, залежно від віддаленості об’єкту.

Згідно офіційних даних, за 4 місяці поточного року кількість крадіжок з помешкань громадян зросла втричі в порівнянні з відповідним періодом минулого року. Жертвами крадіжок стали вже 97 жителів Черкащини.

Також діє нова програма "Термінова охорона" квартири або будинку. Вона передбачає можливість замовити установку засобів охоронної сигналізації на будь-який термін – на годину, добу, тиждень тощо.

Усі охочі замовити послугу можуть звернутися до управління ДСО при УМВС України в Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1, тел.: 63-34-06, 0970502220, 0504502220 або зателефонувавши на безкоштовну інформаційну лінію ДСО 800-502-220, 800-211-000.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x