додому Новини Черкащина Черкасцям повідомили, куди вони можуть вивозити різні види сміття

Черкасцям повідомили, куди вони можуть вивозити різні види сміття

0

Працівники комунального підприємства "Черкаська служба чистоти" повідомили, за якими адресами містяни можуть вивозити гілля, опале листя, будівельні та великогабаритні відходи. Про це зазначила прес-служба підприємства на сторінці у Facebook.

Комунальники зазначили, що вони здійснюють вивезення з контейнерів тільки твердих побутових відходів.

"У свою чергу, ви можете отримати у нас окрему послугу з вивезення гілля, листя, рослинні залишки, або вивезти їх власними силами за адресами: вулиця Пацаєва, 51; Смілянська, 164 та Сумгаїтська, 8", − зазначають у КП "Черкаська служба чистоти".

Таке рішення було прийнято на засіданні Черкаської міськради "Про місця складування опалого листя та відходів деревини у м. Черкаси" від 14 лютого 2012 року № 229.

Вивіз будівельного, великогабаритного сміття КП "ЧСЧ" надає, як окрему автопослугу за індивідуальну плату, або вивезти власними силами на міській полігон ТПВ с. Руська Поляна.

Небезпечні відходи, до яких відносяться відпрацьовані люмінесцентні та енергозберігаючі лампи, ртутні термометри та прилади, що містять ртуть, відпрацьовані батарейки та акумулятори приймаються в стаціонарних пунктах збору.

"Просимо вас складувати в контейнера тільки побутові відходи. Хочемо зазначити, що складування будівельних відходів, гілля, листя в не відведених для цього місцях тягне за собою адміністративне покарання", − попереджають комунальники.

Як повідомляв сайт vikka.ua, площа 700-річчя в Черкасах вже два тижні вкрита сміттям.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version