додому Новини Черкаси Черкасцям показали, якою може бути картка містянина

Черкасцям показали, якою може бути картка містянина

0
картка містянина
facebook.com/merbondarenko

Міський голова Анатолій Бондаренко анонсував на своїй сторінці у Фейсбук «картку містянина», якою можливо буде оплачувати проїзд у громадському транспорті.

картка містянина
facebook.com/merbondarenko

«Ось один із варіантів «Картки містянина», яку наразі розробляємо в Черкасах спільно із компанією Visa та ТОВ «Смарт Тикет Технолоджи». Нагадаю, саме це підприємство виграло конкурс для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду» – пише Анатолій Бондаренко.

За словами міського голови, цією карткою можна буде розрахуватися за проїзд в муніципальному транспорті, будуть також передбачені певні привілеї. Для прикладу, бонусні поїздки в транспорті. Щодо цього поки тривають перемовини з бізнесом.

«Впровадження «Картки містянина» дозволить нам вести прозорий облік пільговиків та загалом здійснювати контроль за пасажиропотоком в транспорті» – наголошує Анатолій Бондаренко.

Очільник міста додав, що швидкість запуску сервісу частково залежить від того, коли запрацює реєстр територіальної громади. Його робота тимчасово припинена через воєнний стан.

Як повідомляла раніше vikka.ua, міський голова Черкас анонсував картку містянина і попросив переселенців культурно поводитися 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version