НовиниЧеркасцям через тиждень обіцяють включити гарячу воду

Черкасцям через тиждень обіцяють включити гарячу воду

-

- Advertisment -

У Черкасах Південно-Західний – досі без гарячого водопостачання. Як зазначили у ТЕЦ, не вдалося увімкнути цей район до гарячої води через порив біля магазину "Малина". Водночас, райони залізничний вокзал та центр, вдалося забезпечити гарячою водою вже до суботи. У ТЕЦ обіцяють вже включити гарячу воду протягом 7-10 днів, повідомляє "ІнфоМІСТ".

Наразі 143 будинки у Черкасах – без гарячого водопостачання та комунальники ліквідують 11 поривів.

"Не вдалося увімкнути Південно-Західний район через порив біля "Фреш-маркету". Зараз ми зняли там покриття. На вихідних не ризикнули цього робити, оскільки там комунікації. Зараз основні зусилля кинули, щоб увімкнути ПЗР. Думаю, день-два, і цей район буде з гарячою водою", – повідомив під час вранішньої наради в мерії директор Черкаської ТЕЦ Вікор Олексенко.

Що стосується кварталу "залізничний вокзал – центр", то його, запевняють у ТЕЦ, вдалося забезпечити гарячою водою вже до суботи.

Представник ТЕЦ пообіцяв усунути пошкодження на мережі протягом 7-10 днів.

Натомість, міський голова Анатолій Бондаренко пригрозив, що якщо цього зроблено не буде, діяти більш радикально.

"Хоч я і не прихильник публічних стягнень… Я розумію, що у вас це приватна структура, але ж ви маєте дивитись і на майбутнє, оновлювати мережу, лічильники встановлювати", – сказав мер і закликав "піти на зустріч жителям міста". 

Нагадаємо, гідравлічні випробування цього літа у Черкасах проходитимуть у чотири етапи. Перший розпочався із 31 травня до 26 липня. Другий – з 23 липня і тривав щонайменше до 11 липня. Третій – тривав з 18 липня по 8 серпня, упродовж якого перевіряли теплові магістралі по вулицях: Нижня Горова, Кобзарській, Різдвяній, Нарбутівська та Симиренківській. Тоді як четвертий етап гідровипробовувань, який стартував з 8 серпня, планували завершити до 30 серпня цього року.

Під час останнього етапу випробовуватимуться теплові магістралі по проспекту Хіміків, вулицях: В. Чорновола, Сурікова, Грибоєдова, Гуржіївській, Руднєва, Громова, Смілянській, Хоменка, Автомобілістів, Лук’янова, Луценка, Вернигори, а також – Південно-Західний район Черкас.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в уманчан із кранів бігла бура вода.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Комунальники Черкас готують пляжі до літнього сезону

Комунальники активно працюють над відновленням та покращенням пляжів до літнього сезону. Про це повідомили у пресслужбі КП "Благоустрій". Вони відновлюють...

5 ветеранів з Черкащини залучать в громади майже 7 млн грн

5 ветеранських бізнесів з Черкащини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x