НовиниЧеркащинаЧеркасців запрошують взяти участь в онлайн-заходах до Дня пам’яті...

Черкасців запрошують взяти участь в онлайн-заходах до Дня пам’яті та примирення

-

- Advertisment -

У зв’язку із тим, що в Україні триває карантин через епідемію коронавірусу, у Черкасах не планується проведення масових заходів до Дня пам’яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Натомість у місті будуть проводитися пам’ятні онлайн-заходи. Взяти участь у них запрошують усіх охочих, пише пресслужба міськради.

Зокрема,Черкаський міський Будинок культури ім. І.Кулика запрошує черкасців взяти участь в он-лайн проекті до Дня пам’яті та примирення "ПІСЕННА СТРІЧКА ПАМ’ЯТІ" . Піснями воєнних років пропонують вшанувати пам’ять наших дідів і прадідів, які захищали нашу Батьківщину 1939-1945р.р.

Що потрібно зробити?

Заспівати одну пісню воєнних років і записати її на відео(мобільний телефон, фотоапарат з функцією запису відео або ж відеокамера).

Назвати прізвище та ім’я ветерана (коротенька розповідь про нього, можна письмово, або перед піснею на відео).

Надіслати фото ветерана (якщо є ).

Готовий відеоролик, фото та розповідь надіслати у міський Будинок культури ім. І.Кулика на електронну адресу mbk_kulyka@ukr.net.

8 та 9 травня ваш відео-ролик , фото та розповідь будуть розміщені на сторінці Facebook міського Будинку культури ім. І.Кулика.

А Черкаська центральна міська бібліотека для дітей презентує віртуальну акцію-вшанування: "Правнуки пам’ятають…" В акції беруть участь працівники бібліотеки, також до участі запрошують всіх бажаючих. У кожного з вас є можливість у Facebook розказати історію про близьких та рідних, які захищали нашу рідну землю в роки Другої світової війни, висловити їм повагу. До розповідей можна також додавати фотографії ветеранів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, рідні пацієнта Черкаської обласної лікарні з коронавірусом скаржаться на неналежне лікування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах нетверезий водій спричинив ДТП та втік з місця пригоди

На винуватця дорожньо-транспортної пригоди, який втік з місця події, патрульні склали 5 адмінматеріалів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції...

У Смілі випускники шкіл висаджують Алею сакур

До висадки дерев долучилися старшокласники із кожного навчального закладу Сміли. Цьогорічні смілянські випускники вирішили доєднатися до всеукраїнської акції «Випускники...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x