НовиниЧеркащинаЧеркасців запрошують відсвяткувати День козацтва

Черкасців запрошують відсвяткувати День козацтва

-

- Advertisment -

Черкасців та гостей міста запрошують на святкування Дня захисника, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Так, святкування розпочнуться вже з 9 жовтня. О 12:00 у Центральній дитячій бібліотеці пройдуть Майстер-класи "Обереги для українських воїнів".

12 жовтня о 13:20 у Центральній дитячій бібліотеці пройде Година національної гідності "Синів відважних день народження". А вже о 19:00 та 14 жовтня о 18:00 у КП "Спорткомплекс "Будівельник"  відбудеться Відкритий чемпіонат міста Черкаси з футзалу серед чоловіків.

13 жовтня о 10:00 у Міському будинку культури ім. І. Кулика відбудеться Міський мистецький фестиваль-конкурс "Цвіт нації". А з 13:30 розпочнеться Концертна програма духової музики

Також 13 жовтня 9:00 КП "Спорткомплекс "Будівельник" пройде Відкритий чемпіонат Черкас з баскетболу серед чоловіків. Впродовж 13-14 жовтня о 10:00 на водній станції, що на вулиці Гагаріна, 5, відбудеться відкритий чемпіонат з веслування на байдарках і каное.

14 жовтня з 10 год. Хрещатик перетвориться на справжнє козацько-військове містечко. На гостей чекають тематичні інтерактивні локації, виставки військового обладнання, військової та спеціальної техніки та інших транспортних засобів, майстер-класи та музична програма.

Як повідомляв сайт vikka.ua, область готується до Чигиринських вшанувань.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x