додому Новини Черкаси Черкасців запрошують відпочити на місцевих пляжах

Черкасців запрошують відпочити на місцевих пляжах

0
chmr.gov.ua

Влітку саме час пересидіти спеку в прохолодному Дніпрі. Тож містян запрошують на відпочинок до річки. Для цього в Черкасах облаштувати три комунальні пляжі: «Митницький», «Казбетський» та «Соснівський».

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

chmr.gov.ua

«На цих трьох локаціях є парасольки та перголи від сонця, комфортні вбиральні, переодягальні, душові, безкоштовні лежаки. Також пляжі обладнані дерев’яними настилами для зручності пересування, а на Митницькому облаштований спеціальний спуск для людей з інвалідністю. Що стосується безпеки, то на всіх трьох пляжах з 9:00 до 18:40 щодня чергують рятувальники. Пісок ми постійно прибираємо від сміття, а якість води перевіряємо кожні два тижня», – розповів директор КП «Дирекція парків» Сергій Рубан.

Нині купатися можна на усіх трьох комунальних пляжах. Звісно, дотримуючись правил безпечного відпочинку на водоймах.

«Запрошую черкасців та гостей міста на комунальні пляжі. Адже саме тут створені усі необхідні умови для комфортного та безпечного відпочинку. Наразі процесі будівництва – пляж у мікрорайоні «Дахнівка». Плануємо зробити його не гіршим за вже існуючі. А минулоріч наш пляж «Казбетський» потрапив до ТОП-5 найкращих в Україні», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині почали розчищати річку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version