НовиниЧеркащинаЧеркасців запрошують на обговорення плану реконструкції Замкової гори та...

Черкасців запрошують на обговорення плану реконструкції Замкової гори та Пагорбу Слави

-

- Advertisment -

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 "Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні" громадян та представників установ, організацій та підприємств запрошують для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проектів містобудівної документації детальних планів території в місті Черкаси ("Детальний план території Замкової гори та Пагорбу Слави в місті Черкаси").

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Проекти виконані архітектором ФОП Сергієм Фадеєвим на замовлення департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради. Розроблення детального плану території здійснено на підставі рішення Черкаської міської ради від 13.05.2016 № 2-586.

Метою детального плану території є уточнення положення генерального плану міста Черкаси, визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території.

Враховуючи рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 12.03.2020 № 242 "Про заходи, що здійснюються виконавчими органами Черкаської міської ради, з недопущення поширення випадків коронавірусної інфекції" проведення громадських слухань відкритого типу не планується. Ознайомлення із проектом детального плану території відбуватиметься в онлайн режимі на офіційній сторінці Черкаської міської ради в розділі "Розвиток міста". Пряме посилання на завантаження текстових та графічних матеріалів.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій начальник відділу містобудівного кадастру та ГІС управління планування та архітектури Федір Балаба.

Контактні телефони департаменту архітектури та містобудування: 36-01-71 – головний архітектор міста; 32-57-99 – відділ містобудівного кадастру та ГІС;

Пропозиції до проектів детального плану території подаються на адресу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради у письмовій формі або на електронну пошту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці пропонують зробити пішохідною одну з центральних вулиць.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x