НовиниЧеркащинаЧеркасців попередили про зростання тарифів на опалення

Черкасців попередили про зростання тарифів на опалення

-

- Advertisment -

Опалення у черкаських багатоповерхівках у майбутньому опалювальному сезоні дещо подорожчає. Про це йшлося під час "відкритого громадського обговорення" проектів постанов НКРЕКП (Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг) про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення і централізованого теплопостачання гарячої води. Про це пише "Прочерк".

У Черкасах до початку опалювального сезону піднімуть тарифи. Представники відокремленого підрозділу "Черкаська ТЕЦ" ПАТ "Черкаське хімволокно" та КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" наголосили на тому, що нові тарифи – економічно обґрунтовані й залишаються одними з найнижчих в Україні.

За словами директора "Черкастеплокомуненерго" Миколи Кушніра, необхідність корегування тарифів викликана збільшенням офіційного прожиткового мінімуму, підвищенням вартості покупної енергії, збільшенням курсу євро, збільшенням ціни на природний газ, а також подорожчанням холодної води, яка використовується як теплоносій.

Перший заступник міського голови Черкас Станіслав Овчаренко зазначив, що у виступах керівників підприємств було використано багато професійних термінів, які незрозумілі нефахівцям.

"Варто було сказати чітко: чинні тарифи на сьогодні такі-то, вони зростають на стільки-то відсотків. Крім того, ціни наводилися без урахування ПДВ, що цілком неправильно, оскільки населення платить за теплопостачання з ПДВ", − зазначив заступник міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за два тижні бензин на Черкаських АЗС подорожчав на дві гривні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x