НовиниЧеркасці зніматимуть на відео продавців, які торгують алкоголем вночі

Черкасці зніматимуть на відео продавців, які торгують алкоголем вночі

-

- Advertisment -

Черкасці на віче вирішили фіксувати на камеру факти продажу алкогольних напоїв у ночі. Таке рішення ухвалили на народному віче. Про це пише "ГромЧе".

Черкащанка Ірина Радомська живе у будинку, поблизу якого цілодобово ведеться торгівля спиртним. Від гучних компаній, що випивають ночами у подвір’ї, страждають жителі двох дев’ятиповерхівок.

– Ми неодноразово зверталися і до влади, і до правоохоронців. Адже існує заборона на продаж спиртного з 22.00 до восьмої ранку, – розповідає черкащанка Ірина Радомська, яка живе у будинку, поблизу якого цілодобово ведеться торгівля спиртним. – Однак правоохоронців ця справа не цікавить. Вони навіть не приїздять на виклики, коли сп’яніла молодь тероризує жителів будинку.

Припинити торгівлю спиртним черкащанам не вдається, оскільки просто нікому фіксувати факти продажу.

– В інспекції, яка контролює це питання, мені відверто заявили, що в них робочий день триває до п’ятої, тож вони не збираються ходити ночами з перевірками, – стверджує Ірина Радомська. – А чеки із часом продажу, які ми надали як доказ, взагалі нікого не цікавлять.  Як і той факт, що спиртне продають навіть неповнолітнім.

Цю тему вона порушила й під час традиційного народного Віче.

– На жаль, депутати міськради самі не зацікавлені у виконанні цього рішення, оскільки є власниками таких магазинів, – відзначив громадський активіст Анатолій Рекун.

Під час віче домовились впливати на проблему силами громадськості. Зокрема, активісти планують організовувати рейди і ловити продавців "на гарячому", а факти продажів фіксувати на відео. Крім того вимагатимуть звіту від начальника міліції про роботу, або ж її відсутність у цьому питанні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x