додому Новини Черкащина Черкасці збирають підписи за відставку мера Бондаренка

Черкасці збирають підписи за відставку мера Бондаренка

0

Депутат Черкаської міської ради Микола Мирза зареєстрував на сайті мерії електронну петицію із вимогою достроково припинити повноваження мера Черкас Анатолія Бондаренка, який не дотримав своїх передвиборних обіцянок.

"Під час виборів я обирав його. Вірив у те, що він говорив про розвиток міста, призначення кваліфікованих кадрів у міську раду, – розповідає кореспонденту сайту vikka.ua Микола Мирза про нинішнього мера. – Що ми маємо на порядку денному? Я звертався до депутатів, до Бондаренка із проханням не ставити Павла Карася директором "Теплокомуненерго", бо на ньому кримінальна справа, він вкрав більше 60 тисяч доларів. А в Бондаренка ж як: вмієш красти – йди до мене в команду".

За словами депутата, Анатолій Бондаренко не думає про майбутнє наших дітей і навпаки поставив собі маніакальну ціль – знищити єдиний дитячий табір в місті "Дахнівська січ".

"Табір ремонтується за мої кошти,я сплачую оренду, але Бондаренко хоче там будиночки побудувати. Мене обурює й та ситуація, що два роки він судиться з громадою міста, щоб забрати в неї дитячий кінотеатр "Салют" і звести там разом зі своїм однопартійцем Михайлом Мушієком багатоповерховий будинок", – каже Мирза.

Не схвалює депутат й ідею від "батьківщинівця" Бондаренка забудувати черкаську набережну багатоповерхівками.

"У нас був прекрасний проект розбудови берегової смуги, яка б приваблювала багатьох туристів не тільки з України, а й з-за кордону. Але жадібність до наживи за рахунок громади перевищила все. Бондаренко вирішив, що замість аквапарку, скверу, спортивних майданчиків, територій для проведення фестивалів, виставок, Льодового та баскетбольного палаців буде 36 дев’ятиповерхових будинків", – зазначає депутат.

Також однією із головних причин відсторонення мера від посади депутат бачить у тому, що міський голова втратив контроль за роботою комунальних служб.

"До Бондаренка "Служба чистоти" працювала як швейцарський годинник. Він вліз в її роботу і спричинив сміттєвий колапс", – каже Мирза.

Анатолій Бондаренко другу зиму поспіль зазнає поразки в прибиранні міста від снігу і доріг та тротуарів від ожеледиці, за три роки надав понад 400 дозволів на встановлення МАФів, неякісно виконував роботи з ремонту доріг (86% об’єктів або не дороблені, або мають дефекти). Ці та інші причини відставки "батьківщинівця" вказав у петиції Микола Мирза.

Кореспонденту vikka.ua Микола Олександрович додав, що спочатку збирався на депутатських засадах подати проект рішення про відсторонення міського голови. Мирза порадився із головним юристом міста Володимиром Шабановим. Останній пояснив, що з проектом рішень буде складніше, буцім, не вистачає аргументів. Створити ж петицію і зібрати 250 підписів для розгляду її депутатами – без проблем.

Підписатися за відсторонення Анатолія Бондаренка з посади міського голови можна за посиланням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Бондаренко дає добро на придбання спецтехніки в борг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version