додому Новини Черкащина Черкасці збирають підписи на облаштування одного з дворів сучасним дитячим майданчиком

Черкасці збирають підписи на облаштування одного з дворів сучасним дитячим майданчиком

0

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням встановити у дворі за адресою проспект Хіміків 38 новий сучасний дитячий майданчик.

Наразі за вказаною адресою майданчик для дітей є. Однак він вже застарів і знаходиться у жахливому стані.

"З цією проблемою жителі навколишніх будинків та багатоповерхівок вже зверталися до адміністрації, але проблеми як були так і є. Нам відповіли, що подвір'я облаштоване павучком, рукоходом та гойдалкою. Однак стан гойдалки не найкращий, вона часто ламається, скрипить, а деякі її частини зовсім відварилися. Рукоход має нормальний стан але він не підходить для розваг діток дошкільного віку", − повідомила у тексті петиції черкащанка Юлія Бабенко.

Жінка також зазначила, що у дворі є пісочниця, яку вже давно збудували мешканці будинку. Вона теж виходить з ладу, батьки своїми силами її час від часу ремонтують. У дворі ще є "павучок", якому вже дуже багато років.

Юлія Бабенко також зауважила, що цей майданчик єдиний на найближчі чотири п’ятиповерхівки. До них також приходять діти з приватного сектору і на території не вистачає місця для розваг.

"Дуже хотілося, щоб наші діти могли проводити весело час на ігровому майданчику, а не чекати черги, щоб погойдатися на одній гойдалці", − повідомила Юлія Бабенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці збирають підписи для встановлення світлофора на проблемному перехресті.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version