додому Новини Черкащина Черкасці вперше офіційно долучаться до всесвітньої акції "Година Землі"

Черкасці вперше офіційно долучаться до всесвітньої акції "Година Землі"

0

24 березня 2018 року містян запрошують приєднатися до акції планетарного масштабу. Цього дня в середмісті Черкас містяни зможуть навчитися переробляти власноруч пластик і турбуватися про своє здоров’я без шкоди для гаманця, також почують як можна грати музику на овочах і врятувати Планету. Про це пише "Про все".

"Година Землі" – щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

У Черкасах 24 березня з 16:00 пройдуть заходи в рамках акції "Година Землі". Кульмінацією свята з 20:20 стане флешмоб та фаєр-шоу на площі перед Черкаським міськвиконкомом.

Родзинкою акції буде початок масштабного збору підписів для порятунку Дніпра під гаслом: "Цвісти мають квіти, а не річки".

З 16:00 – до 20:10 пройде збір підписів під зверненням до Кабміну із закликом обмежити виготовлення та використання побутової хімії зі вмістом фосфатів;

17:00 – 17:20 Артур Жуковський гратиме на музичних інструментах із овочів;

17:20 – 18:00 пройдуть майстер-класи для дітей;

18:20 – 18:35 – Громадська ініціатива "PreciousLab": інтерактивна лекція про переробку пластику в домашніх умовах;

З 19:54 по 20:14 покажуть документальний фільм на тему цьогорічної "Години Землі" – Біорізноманіття.

На площі перед Черкаським міськвиконкомом о 20:30 – 20:45 відбудеться флешмоб, а вже о 20:50 покажуть фаєр-шоу від Театру вогню "Сварожичі".

З 20:30 до 21:30 вимкнуть підсвітку ТРЦ "Любава", Черкаського МВК, Черкаської обласної ради, історичних будівель: Готель "Слов'янський", Будинок Щербини, гіперболоїдна вежа Шухова та "Тризу" на Літаку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас пройшов патріотичний флешмоб.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version