НовиниЧеркащинаЧеркасці вимагають капітального ремонту тротуарів міста

Черкасці вимагають капітального ремонту тротуарів міста

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням провести ремонт тротуарів по вулицях Чехова, Гоголя, Надпільна та Благовісна.

Мешканці мікрорайону мріють про якісні тротуари в межах вулиці Чехова між Сагайдачного та Шевченка, вулиці Гоголя між Іллєнка та Добровольського, вулиці Надпільній між Чорновола та Добровольського, вулиці Благовісній між Чорновола та Добровольського. Адже на проїзній частині більшості цих доріг вже зроблено сучасний ремонт, чого не можна сказати про стан тротуарів – повідомив автор петиції Семен Лисенко.

Він додав, що пішохідна зона на зазначених ділянках перебуває в незадовільному стані, що створює проблеми в пересуванні пішоходів, зокрема маломобільних груп населення – осіб з інвалідністю, батьків з візочками. Також місцями є проблема з освітленням над тротуарами.

"В зв’язку з чим вбачаємо за необхідне та просимо якнайшвидше передбачити кошти на проведення капітального ремонту тротуарів на вулицях Чехова, Гоголя, Надпільній та Благовісній", – підсумував черкасець.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах скасували тариф на вивезення негабаритного сміття.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

32-річний черкащанин загинув у російсько-українській війні

Черкаська громада попрощалася зі старшим солдатом Сергієм Павленком. Захиснику було 32 роки. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x