НовиниЧеркасці сплели вже близько 1300 квадратних метрів маскувальної сітки

Черкасці сплели вже близько 1300 квадратних метрів маскувальної сітки

-

- Advertisment -

Волонтерська ініціатива "Наш батальйон" вже сплела близько 1300 квадратних метрів маскувальної сітки. Про це інформують у прес-службі Черкаської обласної державної адміністрації.

Координатор та ініціатор проекту черкащанка Катерина Дубрава розповіла, що нині в Черкасах працює 5 філій, на кожній працює, щонайменше, 50 осіб.

– Ми дізнались, що є такі ініціативи в інших містах – Львові, Києві, Дніпропетровську – тому у вересні цього року вирішили реалізувати подібне в Черкасах, – розповіла Катерина. – Написали список необхідних матеріалів та розпочали через соціальні мережі залучати людей до роботи. Багато хто відгукнувся. До роботи ставимося дуже відповідально, підбираємо кольори, застосовуємо спеціальне плетіння, аби ці сітки захистили наших хлопців. Коли ми передали перші вироби, то чекали відгуків із зони АТО. Військові, отримавши їх, щиро подякували за пророблену роботу.

У приміщення штабу "черкаських павучків" приносять теплі речі, балаклави, книги та в’язані вручну шкарпетки. У них перед відправкою на Схід майстрині кладуть записки, цукерки, навіть іконки. Це та все необхідне волонтери пакують та передають в зону АТО.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Деякі черкасці сьогодні будуть без гарячої води

Сьогодні, 29 травня, мешканці житлового будинку по вул. Смаглія, 6 залишаться без гарячого водопостачання. Про це повідомляє пресслужба КПТМ...

Черкаські освітяни передали допомогу військовим на Донеччині

Колективи та учні закладів загальної середньої освіти Черкас придбали сім квадрокоптерів MAVIC 3, які особисто передали захисникам. Школи, ліцеї...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x