НовиниЧеркащинаЧеркасці просять заборонити використовувати тварин для жебракування

Черкасці просять заборонити використовувати тварин для жебракування

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради була зареєстрована петиція з проханням заборонити використовувати тварин для жебракування в усіх громадських місцях.

Авторка петиції Валентина Калинина повідомила, що люди різного віку розташовуються на базарах, площах, вулицях і заробляють на стражданнях беззахисних тварин.

"Це стало прибутковим бізнесом, який тримається на співчутті людей, котрі дають гроші та не замислюються, що оплачують біль та смерть. Собак, котів, цуценят, кошенят та інших тварин у виснаженому стані, постійно сплячих, обмежених в пересуванні, без доступу до води та їжі , хворих та поранених нещадно експлуатують шахраї", – зауважила жінка.

Вона додала, що найчастіше шахраї використовують зашморги, вводять тварин у сонний стан, накачують їх алкоголем, що ті не намагалися втекти. Часто ці тварини просто викрадені або необачно влаштовані в "добрі руки", а також їх відловлюють на вулицях. Коли чотирилапий друг вже доведений до смерті або майже до смерті, його викидають і беруть іншу.

"Рідко, коли ці жебраки працюють самі поодинці, найчастіше – це бізнес, яким заправляють організовані групи людей. Поліція в таких ситуаціях абсолютно неефективна, а навіть некомпетентна, тому потрібно негайно змінювати стан речей і вводити повну заборону на жебракування з тваринами. Цивілізована країна не може дозволяти такі неприйнятні явища", – зауважила черкащанка.

Валентина Калинина пропонує вразі порушення застосовувати адміністративне покарання у вигляді штрафів і примусове вилучення тварин, які знаходяться в незадовільному стані здоров'я, якщо є підозра, що вони знаходяться під впливом токсичних речовин, якщо особа не має документів на тварину, якщо тварина не має доступу до води, їжі та немає умов для фізичних потреб, якщо тварини обмежені в пересуванні та при будь-яких інших ознаках жорстокого поводження з тваринами та відсутності нормальних умов утримання тварин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Каневі містяни просять створити притулок для тварин.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x