додому Новини Черкащина Черкасці просять встановити світлофор біля школи

Черкасці просять встановити світлофор біля школи

0
rada.ck.ua

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням встановити світлофор на перехресті вулиць Чехова – Нарбутівська, вулиці Кобзарська для школярів школи № 22.

«Ми, батьки учнів школи № 22, хвилюємося за своїх дітей, коли вони йдуть до школи чи повертаються додому. Зараз проводять роботи по укладанню доріг та бордюрів, на перехресті вулиць Чехова – Нарбутівська прибрали «лежачих поліцейських», – повідомила у тексті петиції Лілія Удовенко.

rada.ck.ua

Жінка додала, що по вулиці Кобзарська також дуже погана дорога. Цією вулицею діти ідуть до школи, а машини їздять без будь-яких обмежень. Водії нехтують правилами ПДР, не дотримуються знаків та їздять, не пропускаючи школярів.

«Поряд розташований склад компанії «Юрія Фарм», де їздять фури, регулярно їздять автобуси, «Волошкове поле» – з цих підприємств виїжджає багато машин. Тому ми, батьки, просимо встановити світлофор для дітей та задля їхньої безпеки. Не чекайте, поки зіб’ють дитину, тоді вже буде пізно», – підкреслила авторка петиції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять облаштувати пляж на «Сахарці».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version