додому Новини Черкащина Черкасці просять відремонтувати аварійний пішохідний міст

Черкасці просять відремонтувати аварійний пішохідний міст

0

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням відремонтувати пішохідний міст, котрий з’єднує мікрорайон Лісовий та Можайського.

Авторка петиції Ірина Голуб повідомила, що цей міст в аварійному стані. Ним неможливо перейти мамам з дитячими візочками і пенсіонерам. Через залізничну колію також немає нормального переходу.

«Я мама двох діток, що одного в садочок водила, йдеш перетягуєш дитячий велосипед чи дитячу коляску, ломиш це все. На даний момент ще й під рейки підсипали купи каміння, то тепер взагалі неможливо перейти. Діти падають б’ються об те каміння, плачуть і ти стоїш вже одним колесом дитячого велосипеда, наїхавши на рейку, береш на руки дитину і перетягуєш все з горем пополам. Або мами з малесенькими дітками, які ще у дитячому візочку, зціпивши зуби підриваючи своє здоров’я, перетягують на руках коляску, бо по іншому перейти ніяк», – заявила черкащанка.

Вона додала, що зараз стартував навчальний період і через міст ходить багато діток, а він занадто небезпечний. Тому міст необхідно відремонтувати у терміновому порядку. Зокрема, необхідно встановити підйомний ліфт для зручного пересування батьків із дитячими візочками та пенсіонерів.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять встановити світлофор на проблемному перехресті біля школи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version