НовиниЧеркасиЧеркасці просять убезпечити пішохідний перехід біля гіпермаркету

Черкасці просять убезпечити пішохідний перехід біля гіпермаркету

-

- Advertisment -

Зробити пішохідний перехід біля гіпермаркету, що по вулиці 30-річчя Перемоги, безпечним. З таким проханням звернулися до місцевої влади черкасці. Вони зареєстрували відповідну петицію на сайті Черкаської міської ради.

Автор звернення Євгеній Кулинич повідомив, що зупинках громадського транспорту, що межують із вказаним пішохідним переходом, дуже насичений пасажиропотік.

перехід
rada.ck.ua

«Необхідно врахувати при плануванні бюджету на 2022 рік облаштування безпечного пішохідного переходу (№1) з острівцем безпеки (№5). А також нерегульований пішохідний перехід через 6 смуг – це небезпека для всіх учасників дорожнього руху», – зазначив Євгеній Кулинич.

Окрім цього він додав, що потрібно облаштувати «карман» для громадського транспорту (№4) з перенесенням зупинки (№3) або ж встановленням нової. Це необхідно зробити, оскільки пішохідний перехід веде прямо до зупинки, куди під’їжджає громадський транспорт, та створює небезпеку при русі пішоходів.

«Очікуючи громадський транспорт, пасажири часто виходять на пішохідний перехід, чим вводять в оману водіїв, які рухаються проїжджою частиною. Останні думають, що люди збираються перейти проїжджу частину. Громадський транспорт обмежує оглядовість для водіїв, які виїжджають з прилеглої території через виїзд №2, а тролейбуси взагалі зупиняються навпроти цього виїзду, чим блокують проїзд», – підкреслив черкащанин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині злива розмила дорогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x