додому Новини Черкащина Черкасці просять, щоб "Служба чистоти" стала єдиним надавачем послуг із вивезення сміття

Черкасці просять, щоб "Служба чистоти" стала єдиним надавачем послуг із вивезення сміття

0

На сайті Черкаської міської ради з’явилась електронна петиція із проханням визнати КП "Служба чистоти" виконавцем побутової послуги з вивезення побутових відходів, враховуючи листя, гілля та інших великогабаритних відходів.

Наразі великогабаритні відходи (листя гілля та тверде побутове сміття біля контейнерів) вивозять СУБи.

За словами автора петиції Олександра Мороза, є дуже нагальна потреба у прийнятті рішення про визнання КП "Черкаська служба чистоти" виконавцем комунальної послуги, а саме послуги з вивезення побутових відходів; балансоутримувачем контейнерних майданчиків; потреба у придбанні за бюджетні кошти спеціальних контейнерів для великогабаритних відходів та автомобілів та розрахунку та затвердженні "нового" тарифу на послугу з вивезення побутових відходів.

Черкащанин зазначає, що проблема вивезення листя гілля, яке зноситься мешканцями приватного сектора, мине. Голови ОСББ та ЖБК не будуть перейматися проблемою сміття, а бюджетні установи зможуть разово замовляти послугу у КП "ЧСЧ" щодо вивезення листя, гілля.

"КП "Черкаська служба чистоти" буде вивозити все сміття, а не тільки тверді побутові, які збираються в контейнерах", – додано у петиції, а також підсумовано, що ця проблема не може вирішитись уже 6 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, стихійні смітники в Черкасах "виростають" навіть у центрі міста.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version