НовиниЧеркащинаЧеркасці просять перевірити якість роботи вчителів

Черкасці просять перевірити якість роботи вчителів

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням перевірити роботу вчителів у навчальних закладах.

"Я працюю репетитором з математики і займаюся з дітьми з різних шкіл. За останні роки бачу деградацію освіти, у першу чергу через халатність вчителів. Діти та батьки розповідають, як, наприклад, вчитель історії весь урок сидить в соцмережах та навіть робить селфі на уроці. В одній зі шкіл, на кінець навчального року, дев'ятикласники не пройшли й третини підручника з англійської мови", − зазначила у тексті петиції черкащанка Катерина Тукпікіна.

Вона також говорить, що батьки цю проблему самостійно владнати не можуть, адже директори шкіл захищають своїх працівників та звинувачують у всьому дітей.

"Пропоную провести позапланову перевірку шкіл, без попереджень. Перед початком навчального року необхідно провести переатестацію вчителів. Більш ретельно перевіряти викладачів, як особистість. Також перевірити їх рівень знань та вміння викладати", − зауважила черкащанка.

Катерина Тупікіна також говорить, що вік учнів, яким потрібна допомога репетитора, з кожним роком зменшується.

"Якщо п’ять років тому я займалась зі старшокласниками і тими, хто готується до екзаменів, то минулого року мені дзвонили батьки другокласника. У цьому році займаюся з першокласниками. Також часто звертаються учні четвертих та п’ятих класів. Мета занять − допомога з домашнім завданням", − зазначила викладачка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських першачків розподілять школами за територіальною прив’язкою.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x