НовиниОсвітаЧеркасці просять облаштувати ігрові павільйони в садочку для дітей...

Черкасці просять облаштувати ігрові павільйони в садочку для дітей із порушенням зору

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням провести капітальний ремонт ігрових павільйонів та облаштувати дитячі майданчики у дошкільному закладі № 27 «Ромашка». Той розташований по вулиці Верхня Горова, 54/1. У цьому ДНЗ комбінованого типу (ясла-садок) навчаються дітки із порушенням зору.

Так, авторка звернення Оксана Корновенко повідомила, що на території вказаного закладу дошкільної освіти розташовані павільйони в аварійному стані. Вони перебувають в експлуатації близько 57 років.

rada.ck.ua

«У цегляних стінах павільйонів в багатьох місцях поздовжні та поперечні тріщини, в розкритті до 1-5 см., місцями стіни просіли та випадають цеглини, бетонна підлога у вибоїнах та тріщинах, покрівля павільйонів протікає, у тріщинах та дірках, по гребеню шифер розійшовся. Ці павільйони знаходяться в критично-аварійному стані, що є прямою загрозою життю та здоров’ю дітей,які відвідують садок, і працівників садочка», – зазначила жінка.

Вона також додала, що на території садочка в незадовільному стані перебувають і дитячі майданчики. Вони зовсім не облаштовані для дітей з особливими освітніми потребами, на них відсутні гірки, пісочниці, столики та лавки.

«Просимо звернути увагу на садочок №27 «Ромашка» та виділити з бюджету кошти на капітальний ремонт павільйонів та на облаштування дитячих майданчиків ігровим обладнанням, адже в ньому здобувають дошкільну освіту та отримують плеопто-ортоптичне лікування діти з порушенням зору і цей садок дуже необхідний для нашого міста – підкреслила Оксана Корновенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, від завтра у меню черкаських дошкільнят з’явиться м’ясо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Повітря у Черкасах забруднене формальдегідом, діоксидом азоту, аміаком

У Черкасах щоденно досліджують якість атмосферного повітря. Про результати роботи відповідної лабораторії пишуть на сторінці Черкаського обласного гідрометцентру. Проби...

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x