додому Новини Черкаси Черкасці просять частково змінити схему руху однієї з маршруток

Черкасці просять частково змінити схему руху однієї з маршруток

0
itc.ua

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням частково змінити маршрут автобусу №36.

Так, автор петиції Сергій Скляр повідомив, що в місті відсутнє автобусне сполучення з Територіальним сервісним центром № 7141 м. Черкаси регіонального сервісного центру МВС у Черкаській області – місце, де здають екзамени і отримують посвідчення водія, та рядом авто кооперативів Гвардія, Захисник, Зірочка–1, Зірочка–2, Карбюратор.

Також, доволі гостро стоїть питання автобусного сполучення з житловим масивом вулиць Академіка Корольова та Квіткової. Попри будівництво в цьому мікрорайоні п’ятьох нових будинків, з відповідною сплатою пайових внесків в місцевий бюджет, його транспортна та соціальна інфраструктура залишаються не змінними з 90-х років. Відстань до зупинки по вул. Сумгаїтській від крайніх будинків становить близько одного кілометра, відсутні школи, дитячі садки, аптеки, один магазин на понад 3 тис. населення.

«Пропонується частково змінити маршрут автобусу № 36 – з’їзд з вул. Сумгаїтської на вул. Академіка Корольова, далі по вул. Оборонній, Байди Вишневецького і з’їзд на діючий маршрут по вул. Надпільній, біля ЦНАП. Це дозволить в певній мірі вирішити перелічені вище проблеми, розвантажить рух по вул. Одеській, позитивно вплине на розвиток інфраструктури Південно-Західного району міста», – додав черкасець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на відремонтованій дорозі час маршруту від Черкас до Києва скоротився на годину.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version