НовиниЧеркащинаЧеркасці пропонують збудувати на місці полігону парк відпочинку (ФОТО)

Черкасці пропонують збудувати на місці полігону парк відпочинку (ФОТО)

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням збудувати на місці сміттєзвалища парк для активного відпочинку.

"Черкаси − серце України. Місто має дуже вигідне географічне положення та мальовничу природу. Черкаси − це великий потенціал для туристичного центру і гарного відпочинку. Але є в нас велике "але"… Це колишній танковий полігон, ділянка з кадастровим номером 7110136700:05:024:0062, що знаходиться в комунальній власності і призначена для будівництва об’єктів житлової та громадської забудови. Зараз − це велике сміттєзвалище в центрі міста. А між цим, полігон може стати ще однією з цікавинок нашого міста", − зазначила авторка петиції Аріна Шаповал.

Вона зазначила, що полігон об’єднує великий район міста і може стати центром дозвілля та громадським простором. Там можна було б облаштувати "Парк активного відпочинку", де можна обладнати скейт-зону, велосипедний трек, зону для настільного тенісу, можливо зону скелелазіння, баскетбольний майданчик, тренажери, а також можна обладнати майданчик для активного відпочинку дітей. Біля пологового будинку, що по вул. Олени Теліги можна зробити затишний куточок для майбутніх і новоспечених мам.

"Звісно, картинка це тільки приклад, парк повинен виглядати в кращих традиціях Черкас з великою кількістю дерев, та зелені. Територія в 106 га дозволить багато чого втілити в життя гарного і корисного. Це не тільки дасть змогу з користю провести час мешканцям Черкас, котрі полюбляють активний відпочинок і спорт, прищепити дітям любов до здорового способу життя, а й привернути увагу більшої кількості туристів", − повідомила Аріна Шаповал.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Сосновому Бору ремонтують і фарбують Міст кохання.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x