додому Новини Черкащина Черкасці пропонують перенести дитячу аварійну поліклініку в інше приміщення

Черкасці пропонують перенести дитячу аварійну поліклініку в інше приміщення

0

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням перенести дитячу поліклініку №1, яка знаходиться в аварійному стані, в інше приміщення.

Так, автор петиції, активіст Руслан Дудоладов повідомив, що дитячу лікарню, яка знаходиться на вулиці Благовісна, 184, необхідно перенести до приміщення КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", за адресою вулиця Дахнівська, 34.

"Влада знову намагається витратити 15-16 млн. гривень на міфічний ремонт старої будівлі, який жодним чином не покращить ситуацію батьків та дітей. За досить невелику суму – від 500 до 800 тисяч гривень – можна облаштувати відокремлений вхід та кабінети прийому лікарями в будівлі КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги". А витративши ще близько 500 тисяч гривень, осучаснити та створити окрему медичну лабораторію для наших дітей на базі цієї поліклініки", − зауважив черкаський активіст.

Він також додав, що в КНП "Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" вже працюють 20 сімейних лікарів, 25 медичних сестер. Центр забезпечений в достатній мірі медичним та технічним обладнанням. Для пацієнтів в центрі працює безкоштовний WI-FI.

Як повідомляв сайт vikka.ua, десятимільйонна плитка таки з'явиться у черкаській Долині троянд.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version