додому Новини Черкащина Черкасці продовжують скаржитись на невивезене сміття (ФОТО)

Черкасці продовжують скаржитись на невивезене сміття (ФОТО)

0

Вулиці Черкас продовжують обростати сміттям, а містяни – скаржитись на нестерпний сморід. Так, до редакції vikka.ua звернулись жителі вулиці Різдвяної. Біля перехрестя з Волкова сміттєві баки завжди переповнені, навіть більше – біля них щодня наростає гора з відходів, "як ракова пухлина".

"З тієї гори можна собі будинок збудувати, поставити стіл і до столу. Коли баки переповнені, люди вже й не намагаються втулити туди свій пакет зі сміттям, а жбурляють зразу на купу біля баків", – кажуть місцеві жителі. Додають, що звідти завжди тече і смердить рідина з відходів.

Тим часом, через цю неприємну рідину днями постраждав черкащанин Олександр на вулиці Благовісній, у бік Дахнівки.

Чоловік їхав на мотоциклі позаду сміттєвоза, який лишав за собою ріки смердючої рідини. На одній із таких калюж двоколісний підсковзнувся і разом з кермувальником упав. Скаржиться, що мало ногу не зламав і пошкодив транспорт.

Нагадаємо, Черкасам загрожує сміттєвий колапс. Бондаренко не встигає вивозити сміття. Каже, усе через занизькі тарифи та брак техніки. КП "Черкаська служба чистоти" вкотре звертається до міського голови Анатолія Бондаренка із проханням передбачити видатки міського бюджету 2018-2019 років на придбання нових сміттєвозів та контейнерів, а також вирішити проблему із полігоном ТПВ, який давно переповнений відходами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські комунальники збираються закрити полігон побутових відходів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version