додому Новини Черкащина Черкасці поки залишаться з холодними батареями

Черкасці поки залишаться з холодними батареями

0

У Черкасах не поспішають із початком опалювального сезону. У міськраді пояснили, чому тепло в багатоповерхівках так і не з’явилося. Про це пише "Інфоміст".

На минулому засіданні виконкому було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон із 8 жовтня.

"Зважаючи на прогнози середніх показників температури повітря, нині тепло не увімкнули. На сьогодні середньодобова температура складає 11 градусів. Законодавчо передбачено, що при 8 градусах є необхідність раніше включати опалення", − зазначила заступниця міського голови Людмила Бордунос.

Вона також повідомила, що завтра прогнозують підвищення температури до +19. Тому в міськраді хочуть внести зміни до рішення виконкому про початок опалювального сезону. Це, мовляв, допоможе заощадити ресурси та уникнути скарг від населення.

За словами керівника КП "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася, вони виписали проект рішення у такий спосіб, щоб увімкнути тепло можна було у вихідні за умови зниження температури.

"Для нормального запуску нам потрібно п’ять днів. Ми зможемо це зробити, коли матимемо прогноз про пониження температури", – зауважив Карась.

Як повідомляв сайт vikka.ua, постраждалий депутат Павло Карась орендував авто за кошти черкащан.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version