додому Новини Черкасці пікетували суд (ФОТО, ВІДЕО)

Черкасці пікетували суд (ФОТО, ВІДЕО)

0

Активісти пікетували Черкаський окружний адміністративний суд, у якому сьогодні мала розглядатися справа щодо поновлення на посаді люстрованого прокурора Черкаської області Віктора Миколенка. Про це у Facebook на сторінці "Всеукраїнське об'єднання "Майдан" Черкаси." написав активіст Сергій Слинько.

"Миколенко не з’явився. Суд перенесли. Осіб 60 організацій з Координаційної ради сил Майдану Черкащини та журналісти зараз проходять контроль. Нагадаю, що сьогодні люстрованого одіозного екс-прокурора Миколенка мали розглядати у суді про поновлення на посаді. Чекаємо на голову суду", – написав у соцмережі Слинько.

Згодом до мітингувальників вийшов заступник голови адмінсуду, головуючий суддя у справі Миколенка Сергій Гарань. Він пообіцяв задовольнити вимоги мітингувальників і не розглядати справу до завершення процедури люстрації 16 січня.

Вікторія Феофілова запропонувала суддям розглядати справи про поновлення на посадах люстрованих після люстрації самих суддів.

"Судді висловлюють готовність підтримати вимоги громадськості, але виключно в межах чинного законодавства. Судді ведуть себе спокійно та виважено, що приємно вражає, відповідають на провокативні питання мітингувальників", – пише активіст у соцмережі.

Джерело: Facebook/Сергій Слинько

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version