НовиниЧеркащинаЧеркасці підписалися за звільнення одного із заступників мера

Черкасці підписалися за звільнення одного із заступників мера

-

- Advertisment -

Електронна петиція із пропозицією звільнити із посади заступника черкаського мера Юрія Ботнара назбирала необхідну кількість голосів. Тепер цю пропозицію мають розглянути на засіданні міськради.

Нагадаємо, що підставою для звільнення автори петиції зазначили те, що він не справляється із своїми обов’язками.

"Діяльність Юрія Ботнара на посаді заступника міського голови призвела до численних проблем в життєдіяльності міста. Так, через його бездіяльність було затягнено на 9 місяців проведення конкурсу на міські перевезення, що призвело до транспортного колапсу в жовтні 2018 року. Під час проведення конкурсу на міські перевезення, який нарешті відбувся, було допущено низку грубих помилок. У результаті − місто має як репутаційні втрати, так і, в перспективі – фінансові", − зазначав у тексті петиції черкаський активіст Сергій Костенко.

Він також повідомив, що Юрій Ботнар, як відповідальний за транспортну реформу, протягом року нічого не зробив для її впровадження. Навіть проект концепції транспортної реформи було розроблено без його участі і сприяння громадськими активістами.

"Окрім цього він, не маючи достатніх правових підстав і з порушеннями трудового та іншого законодавства, звільнив з посади Лілію Маліщук. Що також призвело до фінансових та репутаційних збитків міста. Також через його непрофесіоналізм міську раду покидають справжні фахівці. Що може призвести до фінансових та юридичних проблем в життєдіяльності міста. Завдяки його "активній" діяльності на роботу в міські структури було працевлаштовано близько 20 його однопартійців, які просто отримують заробітну платню з міського бюджету, не виконуючи своїх посадових обов'язків", − зауважив Сергій Костенко.

Активіст зазначив, що міський бюджет використовується не на розвиток міста, а на піар політичної сили, яку представляє Юрій Ботнар. Тому його необхідно звільнити від виконання обов'язків заступника міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському меру радитиме дружина підприємця, якого судять за розкрадання бюджету.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x