НовиниЧеркасці підписалися за створення нового маршрутного сполучення

Черкасці підписалися за створення нового маршрутного сполучення

-

- Advertisment -

Петиція на сайті Черкаської міської ради із пропозицією запровадити в контексті транспортної реформи в Черкасах новий маршрут "Митниця – пл. 700-річчя – Хімселище" набрала необхідну кількість голосів.

Автор звернення – голова Черкаської обласної організації ГО "Громадянська позиція" Сергій Шамара – наводить приклад, що жителям центральної Митниці та району річкового вокзалу проблематично дістатися району 700-річчя та Хімселища. Із того ж річкового порту неможливо оперативно доїхати до Соснівки тощо.

"Наразі моя петиція покликана зрушити з місця справу перегляду чинних маршрутів узагалі. Запроваджуючи, умовно кажучи, маршрут №37, хотілося б, щоб Черкаська міська рада переглянула мережу маршрутів у місті в цілому і сама – як виразниця інтересів громади міста – диктувала умови перевізникам, а не навпаки, – щоб перевізники самі прокладали маршрути, які вигідні передовсім їм та уявним надприбуткам. Зауважу, що петицію я реєструю не тільки з власної волі, а й під спонукою неодноразових і багаторічних звернень мешканців мікрорайону", – зазначає Шамара.

Голова "Громадянської позиції" пропонує створити так званий 37 маршрут "Митниця – парк Хіміків".

Поворотні вулиці: Богдана Хмельницького (нижня, Грандмаркет) – Героїв Дніпра – Козацька – Припортова (річпортівська частина) – Нижня Горова (підйом біля портовської труби) – Іллєнка – бульвар Шевченка – Кобзарська – Сагайдачного – Чорновола – Парк Хіміків. У зворотну сторону – тими самим вулицями і зупинками.

Сергій Шамара припускає, що подібний маршрут може "обійняти" мікрорайони Хімселище, Зелений, Соборний і Богданівський з іншого боку (від Парку Хіміків через Максима Залізняка та центр міста до Припортової і Гагаріна – знову ж до нижньої частини Б. Хмельницького). Такий умовно "37А" спільно з "37" замикав би одним кільцем половину міста Черкаси.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять облаштувати біля Дніпра майданчик для спуску човнів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x